Scanare Aura Pentru Dezechilibre

In anul 1939 S. Kirlian capta intr-o fotografie aura corpului si a obiectelor din jurul nostru.

Apoi, fizica cuantica a venit si a dovedit influenta observatorului asupra materiei, ceea ce pana acum era o totala necunoscuta. Stiinta a dovedit faptul ca noi putem influenta materia prin gand.

RMN-ul a schimbat perceptia veche asupra functionarii creierului, descoperind neuroplasticitatea, capacitatea acestuia de a evolua si de a se schimba in functie de cum il folosim prin atentie si repetitie.

Toate acestea le-a facut stiinta, relativ recent. Pentru ca, intuitiv, prin observatie si cu ajutorul unor extrasimturi (clarvedere de exemplu), anumiti oameni au stiut de mult aceste lucruri.

De mic copil am avut darul clarvederii. Nu am stiut ca este ceva ce nu au toti oamenii. Apoi, am invatat ca, intr-o societate religioasa, aceste daruri sunt puse sub semnul intrebarii. Si, treptat, mi-am inchis acest simt. Dar viata a creat anumite contexte astfel incat eu sa reactivez acest simt si sa-l valorizez.

Acum, am inteles faptul ca, o persoana informata, se poate cu usurinta sprijini inclusiv pe studii, ca sa inteleaga ca puterea ne-a fost oferita tuturor intr-un anumit fel. Totul este sa nu alegem ignoranta. Si eu stiu ca nici cei care lucrez nu mai aleg asta pentru sine.

Pe scurt, de ceva timp, am inteles si acceptat acest extra-simt al meu: clarvederea, cu care pot citi aura cuiva. Aura? Da, aura pe care Kirlian a fotografiat-o , campul electromagnetic pe care il citesc aparatele medicale... Campul care exista in jurul nostru.

Cum iti spuneam stiinta a dovedit-o si se foloseste de ea. Ceea ce stiinta nu a facut inca, este sa conecteze toate aceste descoperiri. Pentru ca, a le conecta, inseamna sa privim viata si pe noi insine, cu totul altfel: cu incredere, prețuire și speranță.

Cu ce poate ajuta simtul meu pe cineva?

Informațiile din câmpul nostru auric ne pot dăzvălui dezechilibrele, emoții și traume de mult uitate pe care în terapie îți poate lua ani ca să descoperi.

Poți avea un organ bolnav sau dezechlibrat și, indiferent ce-i faci medicamentos, nu se vindecă, pentru că în câmpul energetic corespunzător acelui organ este stocată o traumă care blochează accesul energetic la organ. Și, atâta vreme cât acea traumă nu devine cunoscută și eliberată, acel organ va rămâne blocat sau bolnav.

Toate sunt legate și interconectate. Sunt multe cărți care fac legătura dintre emoțional și boli, dintre traumele emotionale și bolile corpului fizic datorate acestora.

In câmpul nostru auric sunt stocate foarte multe informatii. De exemplu, in dreptul rinichiului drept al unei cliente, era stocata frica fata de tatal ei care o batea inca de mica. Supraincarcarea campului intr-o anumita zona cu o trauma emotionala, face ca acel organ sa nu mai fie alimentat corespunzator cu energie, si, in timp, sa se imbolnaveasca.

Bucuria mea este ca pe langa faptul ca vad efectiv ceea ce ne imbolnaveste, blocheaza, intristeaza, tot ceea ce chinuie emotional, pot ajuta la echilibrarea si armonizarea campului din jurul persoanei cu care lucrez.

Ani de zile m-am dedicat studiului si experimentarii terapiilor alternative, energetice, a meditatiei, transformarii personale pe baza inteligenței emoționale și studiul traumei. Dintotdeauna am fost animată de dorința de a oferi alinare, echilibrare, conștientizare și vindecare celor din jur și, bineînțeles și mie însămi.

Scanarea aurei nu presupune efort din partea pacientului/ei și se poate realiza față în față sau la distanță, tot ceea ce se percepe în câmpul acestuia/acesteia  fiind comunicat celui/celei care și-a dat expres acordul pentru această scanare. Din motive etice, scanarea se poate cere doar în nume propriu,

Scanarea aurei față în față sau la distanță: 80 lei
Tratament Reiki energetic fata in fata sau distal - 50 lei/sedinta.
 

Roxana Juverdeanu
Terapeut Energetic
Maestru Reiki din 2010 
Tel. cabinet: 0726723161