Meditatia

Descriere procedura

Meditatia este mai mult decat sa inveti cum sa calmezi ritmul gandurilor tale. Sunt mai multe stiluri si tehnici de meditatie, de aceea, cel mai important este ca sa descoperi care este cel mai potrivit stil pentru tine.

A fost o vreme cand, fiind o fire activa, nu concepeam sa stau in tihna nici pentru 5 minute. Dar, odata ce am lucrat cu mintea mea si cu traumele ce existau acolo, starea meditativa a venit de la sine. Pentru ca, meditatia fiind o apropiere de tine, daca ai fost invatata ca nu esti ok, normal ca nu vrei sa te apropii si mai mult de tine ci, dimpotriva, vrei sa fugi, sa pui ceva intre tine si tine.

Stiu, este provocator sa treci prin procesul de cunoastere de sine, dar este procesul prin care, odata trecut, viata ti se schimba pentru totdeauna. Se schimba relatia cu tine, e bine cu tine, acolo in interior, si liniste. Nu mai exista un dusman, un judecator interior, ci un prieten, un iubit, un sustinator.


Diminueaza disconfortul lucrand alaturi de cineva care te inspira, care a facut aceasta calatorie interioara. Nu esti singura. Nu trebuie sa treci singura prin asta, de aceea este atat de coplesitor sa incepi.

Eu sunt Roxana Juverdeanu si cea mai profunda experienta pe care o am cu meditatia este faptul ca am meditat timp de 10 zile in regim pusnic. Adica nu am avut contact cu nimic din exterior: oameni, media, carti, internet. Doar am meditat si am scris in jurnal.

De aceea, cu bucurie vreau sa-i asist pe cei care isi doresc sa se initieze sau sa aprofundeze Meditatia. Pentru ca, intr-adevar meditatia reprezinta un cadou pe care pot sa ti-l faci.


Cabinetul meu este in Alba Iulia
Tel programari: 0726723161
Pret Initiere/Aprofundare/Personalizare Meditatie: 80 lei/ora, promoția anului 2021

Contraindicatii

Preturi

o lei