In armonie cu tine

Descriere procedura

Transformare interioară este numele dat de mine procesului de vindecare, conștientizare și de creștere a fiecăruia dintre noi.

Această transformare se realizează sub forma consilierii. Prin această consiliere îmi propun să susțin un spațiu în care oricine poate să întreprindă o asemenea călătorie interioară, de la neliniste, singuratate, boală, pierdere și nesiguranță, la o viață armonioasa, împlinitoare, îmbelșugată in care exista iubire si relatii frumoase.

Mi-a plăcut o expresie a unei cursante de-ale mele când a spus: „Langa tine am învățat cum este să mă simt vie.” Ce bucurie să fac parte din aceste minunate călătorii și deveniri ale voastre, ce onoare!

Transformarea interioară înseamnă o cale prin care să simți că trăiești, o cale prin care să construiești o relație cu viața, cu tine, de cuplu, si o cale de a descoperi ce suntem dincolo de corp și de minte, fara a nega nici una dintre ele, ci a le armoniza impreuna.

Dacă ai simțit ceea ce am scris aici și consideri că vrei să explorezi mai mult, putem să ne întâlnim pentru o ședință de consiliere în transformare interioară.

Având în vedere că am experienâă și cu meditația, ședințele de consiliere pot fi secondate și de tehnici de relaxare pentru o echilibrare completă și accelerată.

Eu locuiesc în Alba Iulia unde consilierea se poate desfășura față în față. Dacă nu ești din Alba Iulia sau nu poți ajunge, ne putem vedea virtual, pe ce cale alegem împreună. Tarif: 80 lei/oră.

Telefon contact: 0726.723.161

Mulțumesc că ai acordat timp pentru a mă cunoaște.

Roxana Juverdeanu
Consilier în inteligență emoțională și dezvoltare personala
Trainer si formator adulti acreditat
0726.723.161
 


Contraindicatii

- persoane cu boli psihice care au nevoie de atenție psihiatrică.

Preturi

1 oră- 80 lei.