Noua carte

Hei, am un secret!

Un roman livrat într-un concept original, numit: romanul care încă se mai scrie.

Îți poți imagina cum este să faci parte dintr-o asemenea experiență? Poți intui și alte surprize pe care ți le poate oferi o autoare ca cea care a inventat acest concept?


Te invit mai jos să asculți detaliile despre toate acestea și despre romanul „Ziua în care m-am bucurat de mine”, un roman care pulsează de Viață, Iubire și Secrete Inițiatice. 

Pentru varianta text te rog dă click aici.

Pentru a asculta varianta audio dă click pe iconita butonului play pe imaginea de mai jos:

Trimite-mi un mail la roxana1juverdeanu@gmail.com în care să-ți manifești dorința de a primi din romanul ”Ziua în care m-am bucurat de mine”:

- primul capitol în format digital, la prețul de 10 lei,

- al doilea capitol în format digital la prețul de 10 lei,

- al treilea capitol în format digital la prețul de 10 lei.

Eu îți voi răspunde personal cu detaliile legate de plată. După confirmarea ei, vei primi un link și o parolă. Pentru descărcarea textului va trebui să ai acces la internet, ulterior textele putând fi savurate și offline.

Toate drepturile de autor sunt rezervate autoarei Roxana Juverdeanu.

Îți mulțumesc pentru respectul pe care îl acorzi sutelor de ore investite de mine în conceperea și scrierea acestei cărți și apreciez faptul că nu o vei multiplica sau distribui fără acordul meu.

Dacă vei dori să recomanzi cartea, trimite linkul cu această prezentare și persoana respectivă îmi va putea scrie pentru achizitionarea ei.

Îți mulțumesc!

Roxana Juverdeanu
Scriitor, Creatoarea conceptului de carte care încă se mai scrie.