Despre

Numele meu este Roxana Juverdeanu și sunt dedicată descoperirii și realizării măreției interioare a omului. Toată munca mea am reunit-o sub conceptul "Arta de a trăi frumos". 

Arta de a trăi frumos înseamnă să te cunoști, să te iubești, să te bizui pe tine și pe capacitatea ta de a-ți făuri o viață pe care să o simți frumos în modul tău personal. Cred într-o viață trăită frumos care se realizează atunci când omul își cunoaște și aliniază toate planurile sale: trup, minte, suflet, plus o practică spirituală. De aceea munca mea acoperă toate aceste aspecte din om. Ea este de:

- Consilier emoțional;

- Formator și trainer;

- Terapeut energetic;

- Scriitor, autoare a cărților „Drumuri către iubire„ și „Ziua în care m-am bucurat de mine.”

- Tehnician Nutriționist, Maestru Reiki, 

- Specialist în Estetică corporală, 

Din 2003 am început să citesc cărți de dezvoltare personală. Pe atunci nu știam despre ce potențial există în noi sau despre faptul că aveam capacitatea de a ne schimba viața și de a crea conștient. Atunci eram doar atrasă doar de dezvoltarea unor abilități, alegând să devin formator și trainer acreditat.

În 2009 am fost înșelată în noaptea nunții și viața mea s-a prăbușit. Aveam două opțiuni:

- una să ma înrăiesc mai tare și să încep să mă războiesc cu bărbații așa cum vedeam pe marea majoritate a femeilor făcând,

- și a doua, să pun în practică ceea ce citisem în cărți atâta timp. Să caut tehnici și metode care să mă ajute să mă cunosc și privesc altfel tot ceea ce mi se întâmplă, modul cum mă raportez la ceilalți, la lume, la viață. 

Am luat această a doua decizie. Intuiția mi-a spus că dacă nu pun în practică ceea ce cunosc din cărți, cunoașterea va rămâne doar teorie și în viața mea nu se va schimba mare lucru. Dar eu voiam să-mi fie bine, voiam să nu mai trăiesc acele sentimente interioare de neajuns, de dezamăgire, de rușine cu mine. Din păcate, în societatea noastră, până ajungem la vârsta la care trebuie să ne asumăm decizii pe cont propriu, suntem deja învățați că suntem în neregulă și că nu avem o șansă să reușim în viață fiind noi înșine. Suntem plin de îndoieli și frici. 

Viața mea se dărâmase, stima de sine la fel, nu mai aveam ce pierde. Așa că, am început să fac alegeri bazate pe ceea ce simțeam în interior, chiar dacă acestea erau altfel de cum fusesem convinsă că ar trebui să le iau. Acesta a fost marele dar a ceea ce mi s-a întâmplat: mi-a luat tot ceea ce era important pentru mine astfel încât am fost dispusă să risc să caut ceva nou și să am comportamente noi. Un divorț, o boală, un faliment, șocurile astea emoționale ne obligă să facem altcumva decât pâna în prezent dacă ne dorim ca ceva să se schimbe și să se termine suferința.

În 2010, am făcut o regresie în timpul căreia am avut prima experiență spirituală profundă. Apoi mi-a luat 8 ani să o pun în practică, să o desăvârșesc, să o transform într-un adevăr în această viața, ca și Roxana.

De atunci am descoperit lucruri incredibile, am trăit experiențe minunate și foarte profunde, ultima fiind la sfârșitul anului 2018 când, timp de 10 zile am optat pentru izolare de tip pusnic, neavând contact cu nimeni din exterior: față în față, telefon, internet sau informație tipărită. Au fost 10 zile de meditație, de conexiuni profunde, de lucrul cu maeștrii iluminați, de desăvârșire a unei călătorii care a început cu ani în urmă. Desigur, călătoria continuă  toată viața, dar acum mă simt un altfel de Călător.

Dincolo de aceste cuvinte, există asumare în viața reală și participare la ceea ce văd în jur. Una din formele de participare este această dedicare față de ceilalți: de a-i sprijini pe ceilalți să-și descopere și să-și trăiască cel mai mare potențial al lor.

Sunt o ființă aflată la rândul său pe calea evoluției, cu suișuri și coborâșuri, care simte dorința de a da mai departe din constientizările, lecțiile învățate din greșeli și eșecuri, bucuria față de viață și de frumos, așa cum le înțeleg eu. Mă simt binecuvântată cu fiecare om cu care lucrez și pe care îl întâlnesc, pentru că fiecare îmi atinge sufletul în modul său propriu și personal.

Nu este totul roz, nu sunt în fiecare clipă înțeleaptă. Dar, cu blândețe și integritate, poți merge mai departe, dacă asta îți propui. Odată vei înțelege că totul a fost potrivit așa cum s-a întâmplat. Dar asta vezi mai târziu, cu ochii înțelepciunii și a conștientizării.

Nu a venit nimic fără muncă interioară, dar merită fiecare efort. Multă lume caută scurtături. Personal, am experimentat că scurtăturile nu rezolvă cauza, ci efectul. Depinde de ceea ce cauți. Acum prefer să merg până la cauză. Așa consider eu că se fac schimbările durabile și veritabile."

Contact Roxana Juverdeanu 

mail:roxana1juverdeanu@gmail.com

Telefon:
+40 726 723 161

Cabinet in Alba Iulia.