Tu te întrebi cine ești? Tu vrei și altceva?

Te-ai întrebat vreodată, cum ai devenit cine ești? Te-ai întrebat vreodată, de ce reacționezi așa cum o faci? Te-ai întrebat vreodată, de ce decizi, cum decizi? Te-ai întrebat vreodată: „cum aș putea să devin o variantă mai bună a mea?”

Dă-mi voie să onorez aceste întrebări! Și, mai ales pe ultima. De fiecare dată, cea mai sinceră întrebare de felul acesta, cea mai curată intenție ca ceva să se schimbe în viața ta, este urmată de un răspuns. Răspuns care, de cele mai multe ori, îl ratăm, însă. Pentru că mintea noastră are un răspuns preconizat, o soluție dorită. Dar, te întreb acum: dacă răspunsul îl cauți cu mintea aceasta veche, pe care vrei să o schimbi, cum ai putea percepe o soluție nouă cu ajutorul ei?

Eiii, dragii mei, aici este provocarea: deschiderea, curajul, noul. Tocmai de aceea cunoașterea, schimbarea, și un nou om nu sunt la îndemâna fiecăruia. Nu pentru că ea este restricționată neaparat, ci pentru că noi nu vrem să dăm ceva vechi, ca să facem loc acelui ceva nou, să vină.

Și, dacă cumva ți-ai pus genul de întrebări ca cele de la începutul acestui articol, te invit să cauți în tine, dacă atelierul meu experențial: ”Cine sunt eu?”, reprezintă răspunsul.

Pentru că, lucrând cu cineva, poți prinde mai mult curaj și încredere în tine. Într-un grup de felul acesta, la care vin doar oameni deschiși, capeți motivație și o stare de bine, pentru că nu mai ești singur pe acest drum. Nu te mai simți un ciudat/ă neînțeles/asă, ci, dimpotrivă, afli că, și pentru alții, acest deziderat: de a deveni o variantă îmbunătățită a sinelui, este o normalitate.

În cadrul acestui atelier vei învăța, prin cunoaștere, cât și prin practică, despre cum ai ajuns tu să fii cel din prezent și cum poți să devii un nou tu. Pentru că doar atunci când înțelegi cum ai devenit așa cum ești, poți participa conștient la procesul de re-definire, de re-devenire. Vrei să lași în urmă acel vechi tu care nu se poate stăpâni, care nu are relații satisfăcătoare, sănătatea dorită, slujba potrivită? 

I-ați un moment... respiră... simte... decide. Este acesta răspunsul pe care îl aștepți? Folosește-te de intuiție, nu de minte!

Dacă ai decis că următorul pas este să participi la acest atelier, rezervă-ți locul acum. Când, unde, cât, cum, cine?

26.01.2019, orele 15.00- 18.00, Alba Iulia, 80 lei/locul, rezervare directă la telefon 0726.723.161, Roxana Juverdeanu: Trainer, Consilier în transformare interioară, Creatoarea Conceptului Arta de a trăi frumos. Locurile sunt limitate și mai sunt doar 5.

Atelierul experențial este atelierul în cadrul căruia înveți experimentând, scopul său final fiind ca tu să poți face schimbările pe care ți le dorești, în viața reală. Și tu participi cu idei, provocări, soluții. Deci, atât eu ca și Fondator și Trainer, Roxana Juverdeanu, cât și Cursanții/Inițiații, creăm o experiență din noi înșine.

Aceste ateliere experențiale sunt create în jurul anumitor jocuri la care noi participăm și le construim din mers, ajungând să găsim soluții împreună. Găsind soluția împreună, prin conștientizare și participare activă, atunci tu poți aplica acea soluție și în viața ta. 

Detalii complete despre Arta de a trăi frumos, practică din care face parte atelierul de față, găsești apăsând aici. Mai multe despre mine găsești aici.

Ți-ai adresat întrebările de mai sus, și îți dorești să lucrezi personalizat? Aici găsești informații despre consilierea în transformare interioară.

Roxana Juverdeanu
Creatoare de practici pentru cunoașterea și dezvoltarea sinelui.
0726.723.161

 

           

Tags: