Romanul Ziua in care m-am bucurat de mine

Salut, numele meu este Roxana Juverdeanu și îți vorbesc în calitatea mea de scriitoare a romanului: ”Ziua în care m-am bucurat de mine” și în calitate de creatoare a unui concept original numit: romanul care încă se mai scrie. Pentru următoarele 3 minute te invit alături de mine în lumea unei cărți vii.

Imaginează-ți o zi relaxantă de weekend... mirosul cafelei se simte deja în aer. Tu îți torni licoarea aromată într-o ceașcă și te cuibărești în fotoliul cel confortabil entuziasmată la gândul că eroina ta preferată te așteaptă să te conducă în fascinanta sa călătorie.

Curiozitatea ta este cu atât mai mare, cu cât tu faci parte din cartea care încă se mai scrie, un roman care pulsează de viață, iubire și secrete inițiatice. Și tu îl primești capitol cu capitol, pe măsură ce acestea sunt scrise.

Intuiești surprizele pe care ți le poate oferi o autoare ca cea care a inventat acest concept?

Imaginează-te trăind poveștile de dragoste ale eroinei, simțindu-i bătăile inimii pentru bărbatul de care se îndrăgostește, tu fiind confidenta acelei inimi. Sau, cum ar fi să descoperi alături de ea, pas cu pas, iubirea de sine?

Imaginează-te ca făcând parte din fascinanta cătătorie de descoperire a libertății de a se trăi ca și femeie întreagă, erotică și autentică. Lucru atât de atrăgător pentru bărbați, încât rămân fascinați de o asemenea femeie o viață întreagă.

Imaginează-ți modul cum gândurile, alegerile și trăirile sale, face ca voi două să aveți o relație aproape inițiatică.

Alege să fii în centrul lumii acestei eroine aflate în călătoria sa spre Întregire, Împlinire și Iubire!

Pentru restul detaliilor te rog să citești textul de sub înregistrare. Îți mulțumesc.

Cu mult drag, Roxana.

Trimite-mi un mail la roxana1juverdeanu@gmail.com în care să-ți manifești dorința de a primi primul capitol al romanului ”Ziua în care m-am bucurat de mine”, de Roxana Juverdeanu.

Eu îți voi răspunde personal cu detaliile legate de plată și linkul de acces cu parola aferentă. Pentru descărcare va trebui să ai acces la internet, ulterior textele putând fi savurate și offline.

Toate drepturile de autor sunt rezervate autoarei Roxana Juverdeanu. Îți mulțumesc pentru respectul pe care îl acorzi sutelor de ore investite de mine în conceperea și scrierea acestei cărți și apreciez faptul că nu o vei multiplica sau distribui fără acordul meu.

Dacă vei dori să recomanzi cartea, trimite linkul cu această prezentare și persoana respectivă îmi va putea scrie pentru achizitionarea ei.

Îți mulțumesc!

Roxana Juverdeanu
Scriitor, Creatoarea conceptului de carte care încă se mai scrie.

Tags:

Comentarii

Deși capitolul se deschide abrupt, pe parcurs se construiește o investigare detaliată a unei vieți interioare care pătrunde până în abisurile sufletești generatoare de emoții puternice. Personajul principal ridică întrebări care denotă o autoanaliza lucidă și o introspecție fină. Răspunsurile ne surprind prin profunzime și claritate. Un prim capitol care stârnește nerăbdarea în ce va urma!

Adaugă un nou comentariu